Site Overlay

Perustrimmauskurssi 15.2.2019

Perustrimmikurssi niin keltanokille kuin kokeneemmillekin kotitrimmaajille. Lauantaina nypitään ja sunnuntaina tehdään kone- ja saksityöt. Molempina päivinä aloitus klo 9 ja kesto noin klo 16 saakka.Kurssille voi osallistua joko oman koiran kanssa tai pelkästään kuunteluoppilaaksi. Kouluttajana Anu Romppanen.

Hinnat (PSSPH ry:n jäsenille edullisemmat hinnat):
– Jäsen, koiran kanssa 30 €
– Jäsen, kuunteluoppilas 10 €
– Ei-jäsen, koiran kanssa 50 €
– Ei-jäsen, kuunteluoppilas 25 €

Ilmoittautuminen hallituksen sähköpostiin 7.2. mennessä: hallitus.pssph@gmail.com.

Kerro sähköpostissa koiran rotu (keskari/kääpiösnautseri), oletko osallistumassa koiran kanssa vai ilman, ja se, oletko jo yhdistyksemme jäsen. Paluupostissa saat maksutiedot, maksu pitää olla maksettu ennen kurssin alkua.

Otathan kurssille mukaan kaikki omat trimmivälineesi, trimmipöytä ja -tuoli, jos sellaiset on. Koiralle vesikuppi ja lepopaikaksi kuljetusboksi tai häkki. Trimmivälineitä ei tarvitse kurssia varten hankkia, vaan kurssin aikana saat hyviä vinkkejä niiden hankintaan, näin voit välttyä virheostoksilta. Tarvittaessa voidaan tehdä kimppatilauksia verkkokauposta. Kurssin aikana koirat pidetään koko ajan kytkettyinä silloin, kun eivät ole pöydällä. Piha-alueella koirien jätökset on siivottava. Dogstop sijaitsee Talvikankaan uudessa ostoskeskuksessa, samassa kiinteistössä on pizzeria ja naapurissa Sale-lähikauppa. Taukoja varten voi myös ottaa omia eväitä. Yhdistys tarjoaa aamu- ja iltapäiväkahvit.

Tapahtumasivu Facebookissa: Perustrimmikurssi – kääpiösnautserit ja keskikokoiset snautserit

Copyright © 2021 . All Rights Reserved. | Chique by Catch Themes